Τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας που πέρασε σήμερα από την πόλη της Λάρισας,παρακολούθησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Μετά το τερματισμό του 4ου ΕΤΑΠ του αγώνα μπροστά από το Μνημείο του Ιπποκράτη στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, με ένα θεαματικό μαζικό σπριντ των 139 αθλητών που συμμετείχαν, η Γραμματέας της Κ.Ο. περιηγήθηκε στις διάφορες παράλληλες δράσεις που φιλοξενούνται στο πάρκο Αλκαζάρ.

Πριν την αναχώρησή της, η Ευαγγελία Λιακούλη επεσήμανε τα εξής:

«Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας αποτελεί κορυφαίο γεγονός που αφήνει ισχυρό αποτύπωμα όχι μόνο στον τομέα του αθλητισμού, αλλά αγγίζει και τους τομείς του τουρισμού και της ψυχαγωγίας της πόλης μας.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχή διοργάνωση της σημερινής γιορτής. Μετά από 10 χρόνια απουσίας, μέσα από συντονισμένες προσπάθειες των φίλων του ποδηλάτου και της Πολιτείας, αναβιώνει ένας ιστορικός αγώνας που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η πόλη μας και όλη η χώρα.

Η Λάρισα, σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητισμού, υποδεχόμενη με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αυτή τη ξεχωριστή γιορτή για το ποδήλατο, η οποία αναδεικνύει ακόμα μια φορά τη σημασία του για τη ζωή μας. Ταυτόχρονα, μεταφέρει τις ανεκτίμητες ομορφιές του τόπου μας στα πέρατα του κόσμου, αποτελώντας μοναδικό τρόπο προβολής των μαγευτικών φυσικών τοπίων τόσο του νομού Λάρισας όσο και όλης της Ελλάδας.

Είμαι εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις αυτών των σπουδαίων αθλητών, που με αξιοθαύμαστο ζήλο, συμμετέχουν σε αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα, σε κλίμα ευγενούς άμιλλας που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι. Επίσης, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη από την θερμή ανταπόκριση των Λαρισαίων, μικρών και μεγάλων, οι οποίοι παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα. Εύχομαι ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας να δώσει το έναυσμα για τη φιλοξενία περισσότερων παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων του ίδιου βεληνεκούς που θα συμβάλλουν περαιτέρω στην προβολή της πολιτιστικής και αθλητικής κουλτούρας του τόπου μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω