Το πρώτο γαστρονομικό Φεστιβάλ στη Λάρισα είναι πλέον γεγονός! Η καρδιά του χτυπά δυνατά στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης όπου πλήθος Λαρισαίων συρρέει από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Η κακοκαιρία, πήγε μεν πίσω το πρόγραμμα, όμως οι ψησταριές στήθηκαν κανονικά, πήραν φωτιά και ετοιμάζονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως η εκδήλωση αυτή, «είναι μία στρατηγική για τη στήριξη των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην παραγωγική βάση… Θα πρέπει να γίνουμε φανατικοί με τα Λαρισινά προϊόντα, να τα γνωρίσουμε, να τα υποστηρίξουμε, να τα αγαπήσουμε, να τα καταναλώσουμε».

Δείτε τι είπε:

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από την πλευρά του δήλωσε τα εξής:

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Λαρισαίων κ. Θάνος Αδαμόπουλος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η πρόσκληση του Επιμελητηρίου μας βοηθά να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα…»

Χορευτικό από το Νις της Σερβίας έκλεψε τις εντυπώσεις με τους παραδοσιακούς χορούς. Δείτε βίντεο:

Απόψε το βράδυ οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσικά το Νίκο Νταλάκα αρχικά και μετά τις 10 τον Χρήστο Δάντη. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι και μεθαύριο Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: onlarissa.gr / Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω