Η ημέρα της εκκίνησης πλησιάζει για την αναβίωση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και η Κωτσόβολος δηλώνει παρούσα στο πλευρό των ποδηλατών, αναδεικνύοντας το «ταξίδι» τους ως Μεγάλος Χορηγός του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας».

Η εταιρεία δηλώνει δυναμικά παρούσα σε αυτή την παγκόσμιας εμβέλειας γιορτή του αθλητισμού, με ποικίλες δράσεις που θα απογειώσουν την εμπειρία της τεχνολογίας, θα προωθήσουν ένα βιώσιμο μέλλον και μία Καλύτερη Ζωή για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον

Στο περίπτερο της Κωτσόβολος που θα στηθεί στη Λάρισα εν όψει του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου, θα μπορεί να ανακαλύψει κανείς μια σειρά από τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για να τα δοκιμάσει το κοινό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προώθηση της βιώσιμης μετακίνησης και την προστασία του περιβάλλοντος, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλους.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο 

Εξίσου σημαντική είναι και η δράση «Ποδηλατώ και Εγώ» για ΑμεΑ, η οποία θα λάβει χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Κωτσόβολος στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο, στην όμορφη πόλη της Λάρισας.

Στον χώρο, θα υπάρχουν εθελοντές και στελέχη των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, που θα ενημερώνουν και θα δείχνουν στο κοινό που επισκέπτεται το περίπτερο της Κωτσόβολος πώς κάνουμε ποδήλατο στα είδη ποδηλάτου για ΑμεΑ και θα καλούν τον κόσμο να ζήσει την εμπειρία, ανεβαίνοντας σε αυτά.

Ταυτόχρονα, θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης «Ποδηλατώ και Εγώ», μία εκ των οποίων θα είναι και η επίδειξη της ΑμεΑ ποδηλασίας από τους αθλητές.

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Η δράση της Κωτσόβολος δεν σταματάει εδώ όμως, αλλά παράλληλα θα συνδεθεί και με την «πράσινη» πρωτοβουλία «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό», που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all.

Έτσι, για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουν οι επισκέπτες, η Κωτσόβολος θα φυτεύει δύο δέντρα για να «πρασινίσει» πάλι η Βόρεια Εύβοια.

Η Κωτσόβολος, ως Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζει τους αθλητές στην προσπάθειά τους για διάκριση, ενώ φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε τη δική μας διαδρομή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καθημερινά, σε 91 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε 52 σημεία για άμεση επισκευή, χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτησή σου, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, στα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να λάβεις άμεσα την παραγγελία σου.

Μάλιστα, μέχρι το 2030 η εταιρεία επιδιώκει να έχει 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Γιατί η Κωτσόβολος στηρίζει τον καθημερινό γύρο που κάνουμε όλοι, για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή για όλους!

Γιατί σκοπός της Κωτσόβολος είναι μία Καλύτερη Ζωή γεμάτη τεχνολογία, μέσα σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον, όπου ο άνθρωπος θα συνεχίσει να δημιουργεί και να ονειρεύεται.

Και για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=onlarissa&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas , είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Όλοι μαζί ποδηλατούμε για έναν καλό σκοπό και έναν καλύτερο κόσμο!

Μπείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί και βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=onlarissa&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω