Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βραβεύσει τον Στέλιο Σεραφείδη το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο πλαίσιο της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Basket League με τον Αρη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλα η Ιστορία της…

Από το 2014 έως και σήμερα, η Διοίκηση της ΑΕΚ BC ανέλαβε το απόλυτο καθήκον να αναδεικνύει όλους όσοι με τη διαδρομή τους τίμησαν τα υψηλόφρονα του ενδόξου Σωματείου. Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργία της ταινίας-έπος «1968», αλλά και οι λοιπές δράσεις, με αποκορύφωμα την απόσυρση της φανέλας του αειμνήστου αρχηγού, Γιώργου Αμερικάνου και του γίγαντα Γιώργου Τρόντζου.

Η ΑΕΚ BC αποφάσισε να βραβεύσει τον τιτανοτεράστιο ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗ.

Πιστός οπαδός της «Βασίλισσας», σταθερά στις εξέδρες όπου κι όταν αγωνιζόταν η Ομάδα μας, με αποκορύφωμα την εποχή, που αλλότριες δυνάμεις την «καταδίκασαν» ν’ αγωνίζεται στις χαμηλές κατηγορίες, συνοδοιπόρος στα χρόνια της Αναγέννησης επί διοικήσεων Αγγελόπουλου-Αλεξίου και εμπνευσμένος μύστης των ωραίων, των αγώνων, των ιδανικών μας.

Ο Στέλιος Σεραφείδης, εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ, «Σημαία» της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, θα τιμηθεί από την ΑΕΚ BC, στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ώρα 20:00, στο νέο «Σπίτι» μας, στα Άνω Λιόσια.

Η δύναμη της «κιτρινόμαυρης» ψυχής του, μας εμπνέει, μας καθοδηγεί».

Επιμέλεια: Θάνος Νικηταράς

Περισσότερα Εδω