«Ο «Κίσσαβος» Συκουρίου είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού Λάρισας, που μετρά 92 χρόνια ζωής. Μια ομάδα που κατάφερε πέρυσι να ανέβει κατηγορία και φέτος να αγωνίζεται στην κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και φυσικά στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Είμαι στο πλευρό τους, εύχομαι και τη νέα χρονιά ανάλογες επιτυχίες».

Αυτά ανέφερε στον χαιρετισμό της, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ετήσιας κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου «Σ.Φ.Α.Ν. Κίσσαβος», η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τους διοικούντες της ομάδας, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τον παριστάμενο δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη και εκπροσώπους τοπικών φορέων και κατοίκους της περιοχής, καλώντας όλους «να συνεχίσουν να στηρίζουν ένθερμα και δυναμικά την ομάδα».

«Ο αθλητισμός είναι η απάντηση της κοινωνίας απέναντι στη βία. Ο αθλητισμός δίνει ζωή, προάγει την ευγενή άμιλλα, δυναμώνει την κοινωνική συνοχή. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στους αθλητές μας, να προβάλουμε τα οφέλη του αθλητισμού και τις αξίες που πρεσβεύει ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Εύχομαι πολλές νίκες και επιτυχίες στον «Κίσσαβο», η θέση της ομάδας να είναι μονίμως στην κορυφή, όπως και το αγαπημένο μας βουνό, να μην υπάρχουν τραυματισμοί και δεσμεύομαι σύντομα να παρακολουθήσω έναν ωραίο αγώνα που θα δώσετε. Χρόνια πολλά σε όλους, συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον κόσμο που στηρίζει αδιαλείπτως την προσπάθειά και για το οικογενειακό κλίμα που έχουν δημιουργήσει στην ομάδα» κατέληξε στον χαιρετισμό της η κ. Καραλαριώτου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω