Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με τον τρόπο που διατυπώθηκε μια ερώτηση από δημοσιογράφο του Breakfast @ Star στη Μαρία Ηλιάκη αναφορικά με τα σχόλια που έκανε η ίδια πριν από λίγες ημέρες για την εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είπε ποτέ τίποτα αρνητικό ούτε για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη, ούτε για την εκπομπή τους, αλλά μόνο για το σκηνικό.

«Επειδή το διάβαζα σε διάφορα sites, θέλω να πω κάτι. Νομίζω το πρωινό του Star το ρώτησε. Αχ Χρήστο, να τους πεις να κάνουν πιο σωστά τις ερωτήσεις. Τον Χρήστο Αϊβαλιώτη λέω, ο Χρήστος ήταν αρχισυντάκτης μου τόσα χρόνια και δεν ήταν ωραίο έτσι όπως ακούστηκε για μένα.

Πήγαν και είπαν στην Ηλιάκη ότι “η Καινούργιου είπε ότι δε της αρέσει αυτό που κάνετε και δεν είναι ωραία η εκπομπή” και λέει η Μαρία, “είπε τέτοια πράγματα η Κατερίνα;” Εγώ, αυτό που είπα είναι ότι οι παρουσιαστές είναι εξαιρετικοί, απλά σαν κατασκευή το βρήκα λίγο πρόχειρο και ότι δεν αρμόζει σε όλη την ιστορία στον ΑΝΤ1.

Η ερώτηση που έκαναν στη Μαρία ήταν τόσο άσχημη σε σχέση με αυτά που είπαμε εμείς εδώ… Δεν είπαμε ότι δε μας άρεσε η εκπομπή ή τα παιδιά, απλά θεωρήσαμε ότι τους άξιζε κάτι καλύτερο. Οπότε παιδιά, λίγο προσοχή όταν διατυπώνετε τις ερωτήσεις για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. (δες εδώ την ερώτηση που τέθηκε στη Μαρία Ηλιάκη και την αντίδρασή της)

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 3.40′:

Να σου θυμίσουμε πως ο Χρήστος Αϊβαλιώτης στον οποίο αναφέρθηκε η παρουσιάστρια, υπήρξε ο αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής του Alpha τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερα Εδω