Η σημερινή εκδήλωση, γίνεται σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς την επισκιάζει η τραγική απώλεια των δυο πιλότων μας. Οφείλουμε, όμως, να συνεχίσουμε να κρατάμε το κεφάλι και το φρόνημα ψηλά, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την θυσία των ηρώων μας. Γιατί να είστε σίγουροι, ότι και οι ίδιοι αυτό επιθυμούν. Άλλοι από τη γη και άλλοι από τον ουρανό, κανένας όμως απών!».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, το μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την τοποθέτησή του στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός στις Δυνάμεις Πεζοναυτών, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο Μιχαήλ Φωκά και τα μέλη του Συνδέσμου για τη συνολική παρουσία τους στα δρώμενα της πόλης, επεσήμανε:

«Η προσωπική μας σχέση, μου επιτρέπει να γνωρίζω τη μέχρι σήμερα πορεία σας, που χαρακτηρίζεται από τιμιότητα, συνέπεια αλλά και δημιουργικότητα. Υπηρετήσατε στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, με αφοσίωση στο καθήκον και συναίσθηση της ευθύνης. Ανταποκριθήκατε με επιτυχία στην αποστολή που η Πολιτεία σας ανέθεσε και συνεχίζετε να μάχεστε υπέρ των ίδιων ιδεωδών».

Στη συνέχεια, ο κ. Κέλλας, στέλνοντας μήνυμα στη γείτονα χώρα, υπογράμμισε, ότι “οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο της ιστορίας της χώρας. Εκσυγχρονισμένες, πάνοπλες και με υψηλό φρόνημα, είναι έτοιμες να δώσουν ηχηρή απάντηση σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και μια σπιθαμή των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων”, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως “σε αυτούς, που διαλαλούν ότι θα έρθουν βράδυ, απαντάμε, ότι νύχτα θα φύγουν…».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας ευχήθηκε στα μέλη του Συνδέσμου “να συνεχίσουν το πλούσιο έργο τους, με την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων, που βελτιώνουν την ετοιμότητα των εφεδρικών δυνάμεων της χώρας και συμβάλλουν στην μεταξύ μας ψυχική ενότητα και επαφή”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω