Η Ράνια Θρασκιά φιλοξενήθηκε στο Πρωινό και έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής τη ρώτησε και για την προσωπική της ζωή και για το αν αυτή την περίοδο είναι σε σχέση. «Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά. Έχω έναν άνθρωπο να με στηρίζει. Έχω μία σχέση αλλά κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι σημαντικό κι αυτό» είπε αρχικά η Ράνια Θρασκιά.

«Δεν με απασχολεί ο γάμος. Με ρώτησαν τις προάλλες αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και στο ορκίζομαι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι με νοιάζει να μπορούν όλοι να ανεβούν αυτά τα σκαλιά. Δεν γνωρίζω αν θα ξαναέκανα γάμο αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά σε αυτή τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που ενώ έχω πονέσει πολύ στα προσωπικά μου, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη. Έχω πονέσει πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Οι χωρισμοί μου με πόνεσαν πολύ, τίποτα δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε επίσης η Ράνια Θρασκιά στον ΑΝΤ1.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Περισσότερα Εδω