Για την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο που αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού όταν της το ανακοίνωσε, μίλησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Fay’s time και τη Σοφία Ραυτοπούλου.

«Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος και η Ναταλία δήλωσε από την αρχή τη στήριξή της. Όταν της το είπα, αντέδρασε πολύ ήρεμα και ψύχραιμα. Ίσα ίσα όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φιλοδοξίες, στόχους κι όνειρα η Ναταλία είναι πολύ θετική στο να το προσπαθούν. Τώρα που έχει μπει κι αυτό, δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει του χρόνου… Πρέπει να δούμε τι θα γίνει τον Ιούνιο. Στις προθέσεις μου είναι κάνω το καλύτερο δυνατό τους επόμενους μήνες και για την εκπομπή γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να τιμήσω τους συνεργάτες μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την προσπάθειά μου για τις ευρωεκλογές. Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα τα δούμε» δήλωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να σας πω ότι είχα φτάσει να έχω πρόθεση να μείνω ή να φύγω. Είχαμε και έχουμε πολύ καλό κλίμα στην εκπομπή και με νοιάζει να δουλέψουμε καλά. Σας το λέω αλήθεια και δεν υπάρχει ψέμα. Το κλίμα είναι καλό. Όπως έχουμε πει και τα στραβά μας, θα πούμε και τα καλά μας» ανέφερε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Περισσότερα Εδω