Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε η κα Sylvie Ayme, Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας και Επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας της Γαλλίας στην Ελλάδα την Παρασκευή 9 Φεβρουάριου.

Η κα Ayme επισκέφτηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλιας, Υποστράτηγο κο Καρανάσιο Θωμά, με το οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν τις διμερείς συνεργασίες των δυο χωρών σε τομείς ασφαλείας και διαχείρισης κρίσεων.

Επίσης, ως υπεύθυνη διαχείρισης κρίσεων πολιτικής προστασίας, επισκέφθηκε την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κα Γαλλιού Μαρία. Παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η Περιφέρεια Θεσσαλιας γύρω από τη διαχείριση κρίσεων και φυσικών καταστροφών και η συζήτηση επεκτάθηκε σε προοπτικές συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας των δυο χωρών.

Τέλος, η κα Sylvie Ayme, παρέστη στην έναρξη του Innovent Forum στο πάρκο καινοτομίας Joist όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε για τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών σε θέματα ανάπτυξης και καινοτομίας καθώς και για την προοπτική καινούριων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω