Ως πρόκληση χαρακτηρίζουν τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη Λάρισα τα μέλη της Ένωσης Ιατρών Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (ΕΙΝΚΥΛ). Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή τους:

Για όλους εμάς τους εργαζομένους στα Δημόσια Νοσοκομεία, η παρουσία του υπουργού Υγείας αποτελεί πρόκληση!

Αποτελεί πρόκληση και για τον λαό της πόλης μας που πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη για την περίθαλψή του!

Αποτελεί πρόκληση για τους εργαζομένους Συμβασιούχους που διεκδικούν την εργασία τους!

Με απύθμενο θράσος ο υπουργός Εμπορίου της Υγείας, αυτουργός της καταστροφής της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και πρωταγωνιστής της υποβάθμισης και εμπορευματοποίησης της Δημόσιας Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έρχεται στην Λάρισα για να διαφημίσει την υπογραφή συμβάσεων για έργα στα νοσοκομεία της πόλης, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, την νέα δηλαδή δανειακή σύμβαση του υπερμνημονίου με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, που φορτώνει νέα δεινά και χρέη στις πλάτες των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Την στιγμή που τα νοσοκομεία της πόλης στενάζουν από την υποστελέχωση και το χαμηλά αμειβόμενο προσωπικό τους εξουθενώνεται καθημερινά χωρίς άδειες και ρεπό με την υπερεργασία σε οριακές συνθήκες ασφαλούς λειτουργίας.

Είναι ο ίδιος που προκλητικά πριν από λίγες μέρες «διαφήμιζε» τα απογευματινά χειρουργεία – νόμιμο φακελάκι!

Έρχεται να παραπλανήσει τον λαό της Λάρισας, τον οποίον ήδη επιδιώκει εκβιαστικά και μέσω της απογευματινής επί πληρωμή λειτουργίας των χειρουργείων να καταστήσει «πελάτη», όταν έχει την ατυχία να βρεθεί στην δεινή θέση του αρρώστου.

Το φακελάκι νόμιμο ή παράνομο δεν είναι επιλογή! Είναι εκβιασμός!

Ο σφαγέας της δωρεάν Δημόσιας Υγείας και προαγωγός της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων παρόχων υπηρεσιών υγείας, υπουργός Εμπορίου της Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα και στα Δημόσια Νοσοκομεία!

Να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω