Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά, παρευρέθηκε στη Γιορτή του Κάστανου στη Μελιβοία και στα Αμπελάκια και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα το Σάββατο, 29/10/2022 στη γιορτή του κάστανου στη Μελιβοία του Δήμου Αγιάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, και την Κυριακή, 30/10/2022 στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών. Η παρουσία μου σ’αυτές τις γιορτές είχε φέτος ιδιαίτερη σημασία, γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι η παραγωγή του κάστανου δοκιμάζεται από τον μύκητα που πλήττει τα κάστανα.

Εκτός απ’αυτό όμως, και η Κυβέρνηση άφησε εκτός συνδεδεμένης ενίσχυσης τα κάστανα, όπως και τους άλλους καρπούς με κέλυφος, και τα μήλα. Οι παραγωγοί των περιοχών αυτών βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση.

Ο πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας, στέλνει μήνυμα ότι, η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα διορθώσει την αδικία που έχουν υποστεί οι παραγωγοί των καρπών με κέλυφος και θα επαναφέρει τη συνδεδεμένη ενίσχυση, που η ίδια είχε εφαρμόσει το 2017.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω