Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη στο περιοδικό HELLO και τη Σόνια Μαγγίνα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η καλλονή personal trainer μίλησαν για την επιθυμία τους να γίνουν γονείς, για τη γνωριμία τους αλλά και την πρόταση γάμου, η οποία ήρθε στους δυόμιση μήνες σχέσης.

«Καθώς ακόμη είμαστε οι δυο μας, μπορώ να τον ακολουθήσω στις εμφανίσεις του. Ίσως όχι πάντα, γιατί εργάζομαι ως personal trainer και, όταν έχω πρωινό μάθημα, δεν μπορώ να ξενυχτήσω. Επιπλέον, όταν με το καλό αποκτήσουμε παιδάκι, είμαι συνειδητοποιημένη στο ότι δεν θα μπορώ να τον ακολουθώ – για παράδειγμα, στις γιορτές δεν θα είμαστε μαζί, αλλά ξέρω ότι όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα είμαστε παρέα» αποκαλύπτει η Αναστασία Δεληγιάννη.

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν εκείνος που αποκάλυψε πρώτη φορά πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του: «Θα δώσω την σύντομη εκδοχή γιατί είναι πραγματικά μεγάλη ιστορία. Την γνώριζα τέσσερα χρόνια, δούλευε σε ένα μαγαζί, στο οποίο πήγαινα για καφέ και φαγητό, γιατί ήταν φίλος μου υπεύθυνος. Είχα προσέξει πόσο όμορφη είναι, αλλά ήταν σε σχέση. Τον τέταρτο χρόνο, έχοντας μόλις βγει ζωντανός από το ατύχημα που είχα και το οποίο με είχε ταρακουνήσει συθέμελα, θεώρησα πως ο Θεός μου έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο που με άφησε να ζήσω εκείνη την ημέρα. Όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον μου.

Αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτή την δεύτερη ευκαιρία , ώστε να γίνω καλύτερος ως άνθρωπος, ως σύντροφος, ως σύζυγος – γιατί έφερε και την Αναστασία στη ζωή μου. Έχοντας πάρει, λοιπόν, την απόφαση να μη σκορπίζομαι πια και έχοντας μείνει μόνος μου για να βρω τον εαυτό μου και τα θέλω μου, πιστεύω πως έδωσα την ευκαιρία στο Θεό και το σύμπαν να φέρουν στη ζωή μου τον σωστό άνθρωπο. Όταν δεν σπαταλιέσαι ερωτικά, μπορείς να καταλάβεις τι είδους άνθρωπο συναντάς. Αντίστοιχα και μια γυναίκα, όταν σε βλέπει από δω κι από εκεί, θα σχηματίσει αρνητική εντύπωση. Η Αναστασία με έβλεπε παλιά και δε με άντεχε, της ήμουν αντιπαθής. Την 4η χρονιά, λοιπόν, αποφάσισα να την διεκδικήσω.

Πρέπει να ταιριάξει και το timing δύο ανθρώπων για να είναι μαζί. Καταφέραμε να έρθουμε κοντά και, στους πρώτους δυόμιση μήνες της σχέσης μας, της έκανα πρόταση γάμου. Έκανα πολύ γρήγορα βήματα, η οικογένεια και οι φίλοι μου είχαν θορυβηθεί, αλλά εγώ έβλεπα πολύ καθαρά. Ήμουν σε θέση λόγω εμπειριών αλλά και λόγω momentum να καταλάβω από νωρίς ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Περισσότερα Εδω