Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και το GNTM, ενώ μαζί με την Δανάη Μπάρκα σχολίασαν τα νούμερα στα ρούχα, τα οποία δεν είναι για όλες τις γυναίκες.

«Αν έρθω στο ατελιέ, δεν θα βρω νούμερο» είπε η παρουσιάστρια με τον Άγγελο Μπράτη να της απαντάει «Γιατί δεν θα βρεις; Και θα βρεις και θα φτιάξουμε κάτι πάνω σου».

«Το θέμα σου δεν είναι ότι δεν έχεις ρούχα αλλά ότι ζεις σε λάθος εποχή. Αν ζούσες στην Αναγέννηση θα ήσουν είδωλο. Στην εποχή της Αναγέννησης ο κόσμος πεινούσε, ήταν πάρα πολύ αδύνατοι. Για αυτό το πρότυπο ήταν οι καμπύλες» τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Η τηλεόραση μου έχει λείψει. GNTM δε νομίζω να έχει την επόμενη σεζόν, δεν το ξέρω, αλλά δε νομίζω γιατί θα έπρεπε να έχει αρχίσει ήδη. Θα έρεπε να το ξέρουμε. Αν με θέλανε θα ήμουν, είναι κάτι που ξέρω καλά, που με διασκέδαζε πολύ. Τη σεζόν που δεν ήταν η Βίκυ μια χαρά πήγε το project. Δεν έχει να κάνει με τη Βίκυ. Η Βίκυ επειδή λείχει αυτήν τη φοβερή ευφράδεια, άνεση, λάμψη και ομορφιά… και εγώ ό,τι έχω μάθει από τη Βίκυ το έχω μάθει. Είναι απίστευτη, μπορεί να καταστρέφονται όλα μπροστά της και δε θα καταλάβεις τίποτα» ανέφερε στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης.

Περισσότερα Εδω