Με βίντεο στα social media η Εύη Βατίδου περιγράφει όλο το χρονικό του άγριου περιστατικού στη Γλυφάδα με το ζευγάρι που βρισκόταν πάνω σε μοτοσυκλέτα που την οδήγησε στο αυτόφωρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο τονίζει πως το βίντεο – ντοκουμέντο αποκάλυψε όλη την αλήθεια, ωστόσο η ίδια δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια προς το πρόσωπό της, τα περισσότερα από αυτά, μέσα από τα social media. 

«Τον κυνήγησα για να φωτογραφίσω την πινακίδα του και κινδύνευσα. Βρέθηκα στο αυτόφωρο για 48 ώρες,. Κατηγορήθηκα για κακούργημα, απολογήθηκα στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, τελικά αφέθηκα ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους», αναφέρει αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με τον τρόπο, με τον οποίο αρκετά Μέσα παρουσίασαν την είδηση: «Κινηματογραφικές σκηνές επιστημονικής φαντασίας, όπως της σειράς “Ο ιππότης της ασφάλτου”. Έναν ειδικό πράκτορα καταπολέμησης του εγκλήματος, μαζί με το έξυπνο αυτοκίνητο τον KIT που έχει ειδικό εγκέφαλο τεχνητής νοημοσύνης, λαμβάνοντας ενίοτε αυτόματες πληροφορίες, έτσι ήταν το αστυνομικό σας ρεπορτάζ», αναφέρει η Εύη Βατίδου.

«Κάποιοι δικηγόροι, δημοσιογράφοι, πανελίστες, δελτία ειδήσεων, sites αναπαράγατε τη ψευδή μήνυση κακοποιού, χωρίς στοιχεία, που δεν έπαθε τίποτα και έπεισε – πλην λίγων εξαιρέσεων – ότι είναι παντελώς αθώος. Αφήσατε υπονοούμενα και δημιουργήσατε εσφαλμένες εντυπώσεις στο ευρύ κοινό για το άτομό μου, κάτι που κάνετε κατ’ εξακολούθηση εδώ και πολλά χρόνια», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Εύη Βατίδου.

Παρακάτω η ανάρτησή της:

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω