«Ποιο είναι πάνω από τα λόγια; Η πράξη..» όπως έχει πει ο Έλληνας συγγραφέας Ν. Καζαντζάκης. Και, πράγματι, έμπρακτα αποδείχθηκε η συνεισφορά κι η ανθρωπιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης από τον κ. Πρωτολάτη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Κρυσταλλείου Πεντέλης, τον κ. Χριστόπουλο, Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης και Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κρυσταλλείου Σχολείου, καθώς και την κ. Ευαγγέλου, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Κρυσταλλείου Σχολείου Πεντέλης.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

” Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, κ. Γεώργιος Ραφτούλης κι ο Σύλλογος Διδασκόντων/ουσών τους ευχαριστούν εγκάρδια για την ευγενική δωρεά στο σχολείο τους ειδών γραφικής ύλης,  εκτυπωτών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, απαραίτητων στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η παραπάνω δωρεά αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα υψηλό στόχο και η αξιέπαινη πράξη των προαναφερθέντων μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία καθώς θα διευκολύνει το έργο της εκπαιδευτικής  μας διαδικασίας εκσυγχρονίζοντας, ταυτόχρονα, τη διαδικασία της μάθησης στο σχολείο μας.

Το αντάλλαγμα της προσφοράς σας είναι οι θερμότατες ευχαριστίες που σας απευθύνουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά…”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω