«Σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία, όπου διεξάγεται ένας αιματηρός πόλεμος, μεταξύ δύο ομόδοξων με εμάς λαών, με τεράστιες συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία που πλήττουν σοβαρά νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται σε έξαρση οι τουρκικές προκλήσεις κατά της πατρίδας μας, είναι ευτύχημα το γεγονός ότι στο πηδάλιο της χώρας βρίσκεται ο σημερινός πρωθυπουργός». Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακοπουλος, συνομιλώντας με κατοίκους στο Λιβάδι Ελασσόνας. Νωρίτερα συμμετείχε στον αρχιερατικό εσπερινό στον Ι. Ναό το Αγίου Κωνσταντίνου στον οποίο χοροστάτησε ο μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε με την πρόσφατη παρουσία του στις ΗΠΑ και την καθολικά θετική υποδοχή που του επιφυλάχθηκε ότι γνωρίζει να κάνει τις ορθές επιλογές για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της Ελλάδας».

Ο κυβερνητικός βουλευτής αναγνώρισε ότι «μπροστά μας έχουμε, αναμφίβολα, έναν δύσβατο δρόμο, που απαιτεί επιδέξια διπλωματία, σταθερό προσανατολισμό και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων. Όλα αυτά τα στοιχεία τα εγγυάται η παρούσα κυβέρνηση, η οποία μέχρι τις εκλογές έχει να επιτελέσει σημαντικό έργο, το οποίο, όμως, πρέπει να έχει συνέχεια. Η επιστροφή σε αποτυχημένες συνταγές του λαϊκισμού ή σε συνθήκες πολιτικής αστάθειας, υπό τις παρούσες παγκόσμιες και εσωτερικές προκλήσεις, θα έβαζε σε κίνδυνο τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω