Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος χθες Πέμπτη 29/7 έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο αγαπημένος ηθοποιός λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο TLIFE, όπου εξομολογήθηκε την τεράστια χαρά που νιώθει.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή γιατί στους ρόλους, εδώ και 30 χρόνια έκανα τον μπαμπά, οπότε είμαι… εξοικειωμένος από τη λέξη πατέρας. Ελπίζω τώρα, στην πραγματικότητα, τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά γιατί στους ρόλους τα πήγα εξαιρετικά καλά σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης συνέχισε: «Γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα, είναι πολύ καλά στην υγεία του όπως και η μητέρα του. Καλά είμαστε, ευτυχισμένοι είμαστε, χαρούμενοι είμαστε. Δεν έχω άγχος, αλλά μια μικρή αμηχανία, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως προετοιμασμένος γι’ αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940!».

 

Όσον αφορά το όνομα που θα πάρει η μικρή, ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να το αποκαλύψει.

Περισσότερα Εδω