Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τρίτη 24/1 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, η οποία αποχώρησε πριν από μια εβδομάδα από ριάλιτι, μεταξύ άλλων, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της αθλητικογράφου στο πλατό, η Φαίη Σκορδά δέχτηκε μηνύματα που τη ρωτούσαν αναφορικά με την αλήθεια στη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλο. Έτσι θέλησε να ρωτήσει την αθλητικογράφο ανοιχτά για το θέμα. «Έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο ή όχι;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας, πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα.

Επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Το θέμα είναι ότι έχω και έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ότι πριν ανεβάζαμε, κάναμε, δείχναμε… Οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι και δεν μιλάς».

Περισσότερα Εδω