«Ειδικά φέτος, περισσότερο από ποτέ, μετά από δύο χρόνια πανδημίας όλος ο κόσμος έχει ανάγκη να γιορτάσει και να ξεφύγει, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, έστω για λίγες μέρες, όσες διαρκεί η χριστουγεννιάτικη περίοδος. Σήμερα, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Φάρσαλα ήταν μια τέτοια ευκαιρία για τους συντοπίτες μου, Φαρσαλινούς και Φαρσαλινές», τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο Φαρσαλινός πολιτικός παραβρέθηκε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου των Φαρσάλων και παρακολούθησε τη φωταγώγηση του δέντρου από το Δήμαρχο, Μάκη Εσκίογλου.

Επιπλέον, παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που ακολούθησαν της φωταγώγησης του δέντρου, όπως τα εντυπωσιακά βεγγαλικά και τα φαναράκια που φώτισαν το φαρσαλινό νυχτερινό ουρανό αλλά και τη συναυλία, παρουσία πλήθους κόσμου και ειδικά μικρών παιδιών που είχαν κατακλύσει την πλατεία.

Παράλληλα, ο Χρήστος Καπετάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τους συντοπίτες του, αναφορικά με πληθώρα ζητημάτων της τρέχουσας επικαιρότητας, πάντα στο εορταστικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

«Είναι πολύ σημαντικό οι τοπικοί φορείς και οι επαγγελματίες της περιοχής να συντηρήσουν αυτό το εορταστικό κλίμα που έχει κυριαρχήσει στην πόλη των Φαρσάλων. Είναι αναγκαίο για τους δημότες να διασκεδάσουν και να προσπαθήσουν να γιορτάσουν με τους δικούς τους, οικογένειες και φίλους, αυτές τις άγιες μέρες, καθώς ας μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, τέτοιες στιγμές όπως αυτές που τώρα φαντάζουν δεδομένες, ήταν απαγορευτικές, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και για το λόγο αυτό κάθε μέρα και ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες καλό και ωφέλιμο θα είναι να παραμερίσουμε όλοι μας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, στο μέτρο του δυνατού και να τις περάσουμε όσο πιο ανέμελα και ανέφελα μπορούμε, όπως παλιά.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Φαρσάλων κ.Μάκη Εσκίογλου και σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τις σημερινές φαντασμαγορικές εκδηλώσεις αλλά και για  το πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει για τις εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Καλά Χριστούγεννα !» ανέφερε σχετικά ο κ. Καπετάνος.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω