Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα μαζί με την Βίκυ Βολιώτη. Το βράδυ της Πέμπτης 18/11, το σύγχρονο γαλλικό θεατρικό έργο έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Άνεσις και πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει την παράσταση.

Φυσικά από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύζυγος της ηθοποιού, Νικηφόρος Χαραγκιώνης. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της είναι 14 χρόνια μαζί – 9 παντρεμένοι – και στηρίζουν ο ένας τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο σύζυγος της ηθοποιού δεν χάνει ποτέ τις πρεμιέρες της γυναίκας της ζωής του και έτσι το βράδυ της Πέμπτης δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης δεν δίστασαν μετά το τέλος της παράστασης να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και στον Πέτρο Χόντο, πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες του TLIFE:

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια «ιστορία αγάπης», τόσο απλή αλλά και τόσο πολύπλοκη όσο η ζωή.

Η ιστορία της Κάτια και της Ζυστίν ξεκινάει όπως τόσες άλλες και ερωτεύονται σαν σε παραμύθι… Η Ζυστίν επιθυμεί ένα παιδί αλλά η Κάτια διστάζει επειδή έχει πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή της και φοβάται το μέλλον.

Με μια περίεργη ανατροπή της μοίρας, η Κάτια μένει έγκυος και λίγο πριν από τη γέννηση του παιδιού της, η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά, η μοίρα θα δείξει πάλι ότι οι μεγάλες ιστορίες αγάπης επιλέγουν το δικό τους μοναδικό τέλος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω