Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ αποφάσισαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τη μνήμη του φιλάθλου της εθνικής και λάτρη του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Κωσταλά, σε όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League και των εθνικών πρωταθλημάτων το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Γιάννη Κωσταλά. Ο εκλιπών άνοιγε για δεκαετίες την ζεστή αγκαλιά του για να υποδεχθεί όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ που ταξίδευαν στην Νέα Υόρκη και τους πρόσφερε απλόχερα την ηθική συμπαράσταση και την φιλοξενία του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Κωσταλά. Στην μνήμη του εκλιπόντος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League».

Αντίστοιχα, στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Κωσταλά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος, ο οποίος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για το μπάσκετ στηρίζοντας το άθλημα, αθλητές και προπονητές. Στη μνήμη του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες των Εθνικών Πρωταθλημάτων».

Περισσότερα Εδω