Στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων αλλά και σε ανέργους, προσφέρεται εποχική εργασία από την ΕΛΒΑΚ η οποία συνεργάζεται με τον δήμο.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τις δύο πλευρές την οποία και ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, και στην οποία μίλησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.  Σωτήρης Βούλγαρης, ο γενικός διευθυντής της ΕΛΒΑΚ Α.Ε κ.Παναγιώτης Φρόνιμος, και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Έφη Ζιώγα.

Ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης σημείωσε πως ο ρόλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορεί να είναι και διαφορετικός εκτός από την προσφορά τροφίμων: «Ξεκινήσαμε με 150 οικογένειες αλλά πλέον σιτίζουμε 500. Προσπαθούμε να εξελίξουμε την προσπάθειά μας και ν’ ανοίξουμε την δυναμική του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Προτείνουμε λοιπόν σε όλους τους ωφελούμενους της πόλης μας αλλά και στους ανέργους την δυνατότητα εποχικής εργασιακής αποκατάστασης στην ΕΛΒΑΚ με στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας».

Ο κ. Παναγιώτης Φρόνιμος διευκρίνισε πως: «Στεκόμαστε στο πλευρό του Λαρισαίου που βάλλεται από τις δύσκολες αυτές καταστάσεις που βιώνουμε. Η ΕΛΒΑΚ είναι μια από τις παλαιότερες εταιρίες της πόλης και στην καλοκαιρινή καμπάνια απασχολεί μέχρι και 680 άτομα. Χρειαζόμαστε εποχικό προσωπικό το οποίο θα απασχοληθεί από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου».

Για σημαντική προσφορά της ΕΛΒΑΚ έκανε λόγο η κα Έφη Ζιώγα, ενώ διευκρινίστηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση ηλεκτρονικά ή προσερχόμενοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Κιόσκι θα υπάρχει επίσης από την ΕΛΒΑΚ για την ενημέρωση του κόσμου για τα επόμενα 4 Σάββατα, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και ώρες 11 π.μ με 3 μ.μ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω