Την βιομηχανία κομπόστας ΕΛΒΑΚ ΑΕ στην περιοχή της Φαλάνης, επισκέφτηκε ο πρώην Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, όπου είχε σειρά συναντήσεων με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κ. Παναγιώτη Φρόνιμο, τον Διευθυντή Ανθρώπινου δυναμικού κ. Γιώργο Βαλάση, καθώς και με στελέχη και εργαζόμενους της εταιρίας.

Συζητήθηκε μια σειρά θεμάτων όπως το ενεργειακό, η φετινή χρονιά ειδικά με τα ροδάκινα, καθώς και η εξαγωγική πρόβλεψη για την χρονιά που έρχεται στα φρούτα του νομού Λάρισας.

Μετά τις συναντήσεις αυτές ο κ. Καπετάνος δήλωσε: «Η ΕΛΒΑΚ είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες τροφίμων στην περιοχή της Λάρισας, η οποία επεξεργάζεται εκατομμύρια κιλά φρούτων ετησίως, με απασχολούμενο μόνιμο προσωπικό 90 ατόμων και 600 εποχικό. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της αυξάνεται διαρκώς και τα παραγόμενα προϊόντα όπως μαρμελάδες, κομπόστες κλπ. εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Θεωρώ πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα προβλήματα των μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή μας, προκειμένου να μπορούμε να βοηθήσουμε τον Λαρισαίο παραγωγό και εργαζόμενο.

Η προστιθέμενη αξία που προσδίδουν στην Θεσσαλία ευρύτερα, τέτοιες σοβαρές επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντική. Πρέπει βεβαίως όμως και οι επιχειρήσεις, να στέκονται δίπλα στον αγρότη, ειδικά στα δύσκολα, όπως ήταν η φετινή χρονιά.

Μόνον με ειλικρίνεια και συμμαχίες μπορούμε να κάνουμε νοικοκυρεμένες υπερβάσεις.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω