«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί την υπέρτατη έκφραση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. Πρέπει όλοι οι πολίτες και ακόμη περισσότερο οι νέοι άνθρωποι να αντιληφθούν ότι με το να γίνουν εθελοντές αιμοδότες στην ουσία προσφέρουν απλόχερα και ανιδιοτελώς βοήθεια και ελπίδα σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Εύχομαι τη νέα χρονιά η δωρεά αίματος να μπει στην καθημερινότητα των πολιτών, να γίνει συνείδηση όλων, καθώς οι ανάγκες των ασθενών παραμένουν σταθερές και αυξημένες. Πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Αιμοδοτών Εθελοντών Φαλάνης για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εμπέδωση της αιμοδοτικής συνείδησης στην κοινωνία μας».

Αυτά ανέφερε στον χαιρετισμό της, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, στην εκδήλωση της ετήσιας κοπής πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η κ. Καραλαριώτου, αρχικά αντάλλαξε ευχές για «μια χρονιά δημιουργική και γεμάτη προσφορά στο συνάνθρωπο» με τους παριστάμενους, ενώ στη συνέχεια συνεχάρη αρχικά τους διοργανωτές, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, την πρόεδρο Ειρήνη Μάνη, τον αντιπρόεδρο Ρένο Καρυώτη και

όλα τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο, τους αιμοδότες που τιμήθηκαν για την προσφορά τους καθώς και τους χορηγούς που ενισχύουν διαρκώς το έργο του Συλλόγου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά του Συλλόγου, στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του εθελοντικού κινήματος στη χώρα και στη συνεχή προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ολοένα και περισσότερων εθελοντών Αιμοδοτών.

«Οι Σύλλογοι Αιμοδοτών επιτελούν έναν ιερό σκοπό. Οφείλουμε όλοι και πρωτίστως η Πολιτεία να σταθούμε αρωγοί στην αξιόλογη προσπάθεια των Συλλόγων και των Ομάδων των Εθελοντών Αιμοδοτών, των Υπηρεσιών Αιμοδοσίας και όλων των κοινωνικών εταίρων που εμπλέκονται στην εθελοντική αιμοδοσία και προσπαθούν καθημερινά να υπενθυμίζουν τη σημασία της αιμοδοτικής συνείδησης για την κοινωνία μας, προωθώντας έτσι τις έννοιες της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού, με στόχο πάντα την αυτάρκεια σε αίμα. Στηρίζουμε την ενίσχυση του αισθήματος ατομικής-κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τη μετάγγιση στη νέα γενιά της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο» κατέληξε στον χαιρετισμό της η κ. Καραλαριώτου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω