Στην τελική φάση κατασκευής για την ολοκλήρωση του βρίσκεται το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή,  στο τμήμα από το 303 ΠΕΒ μέχρι τον  ανισόπεδο κόμβο της Βιοκαρπέτ, στην Περιφερειακή οδό Τρικάλων.

Έχει κατασκευαστεί οι τρεις κυκλικοί κόμβοι και έχει ολοκληρωθεί σημαντικό τμήμα της κύριας αρτηρίας και του παράπλευρου δικτύου που εξυπηρετεί της παρόδιας επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες.

Το έργο,  συνολικού προϋπολογισμού 11.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 – 2020.

«Τα έργα μας κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δίνουν πνοή στην οικονομία, μας πηγαίνουν όλους μαζί μπροστά» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με ολοκληρωμένο σχέδιο και  προγραμματισμό,  η κατασκευή του νότιου τμήματος της  Λεωφόρου Καραμανλή, εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό ώστε να  παραδοθεί σε κυκλοφορία στο τέλος του 2021. Το νότιο τμήμα της Καραμανλής μαζί με υπόλοιπα δυο τμήματα (κεντρικό και βόρειο) αλλάζουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην πόλη και δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ασφαλή αισθητικά άρτιο περιφερειακό αυτοκινητόδρομο» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

The post Εντυπωσιακό βίντεο: Δείτε πως διαμορφώνεται το νότιο τμήμα της λεωφόρου Καραμανλή, από το 303 ΠΕΒ μέχρι τη Βιοκαρπέτ (video appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω