ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΕ ΝΗΣΙ …ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ!ΡΕΠΟΡΤΑΖ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Ανοιξε  το πρωι της Τρίτης στις 14 Σεπτεβριου κσι την ήμερα του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ το δεύτευρο κατάστημα Σουπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην περιοχή κοντά στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου.
Πρόκειται για ενα απο τα μεγαλύτερα Σούπερ Μαρκετ Σκλαβενιτης σε νησί και ειναι 1500 τ.μ με 60 εργαζόμενους ,125 θέσεις πάρκινγκ 12ψυχτικούς θαλάμους .Στο κατάστημα διαθέτει ολη την γκάμα είδων Σουπερ Μαρκετ ,μαναβική ,ιχθυαγορά με φρέσκα ψάρια ,καφετέρια, προιοντα ένδυσης και έπιπλα έξοχικής κατοικίας και αλλα.
Στην Σκιάθο λειτουργεί κανονικά απο το 2016 το πρώτο καταστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στο περιφερειακό δρόμο και άπεναντι απο το Κέντρο Υγείας και το Πολυιατρείο όπου σύντομα δρομολογείται η  άνακαίνιση του.
Παρών η κ.Φλαιρ Ποταμιάνου ,ο Περιφερειαρχης του Ομίλου Σκλαβενίτης ο κ.Ηλιας Τσανούκας,ο Διευθυντής του καταστήματος κ.Κωστας Μαρκόπουλος,
ο Αρης Δερβένης του SKIATHOS PALACE ,ο Δημοτικός Συμβουλος της Αντιπολίτευσης κ.Παύλος Τασιόπουλος ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΑΛΚΥΩΝ Παναγιώτης Καλαντζής  και πολλοι κα΄τοικοι της Σκιάθου που απόλαυσαν τα πολλά είδη του καταστήματος .

Περισσότερα Εδω