Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να σχολιάσει μέσα από το «Breakfast@Star» τα σχόλια που δέχτηκαν τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι βγήκε για λίγα λεπτά έξω στα χιόνια με τον νεογέννητο γιο του, με συνέπεια να δεχτούν δεκάδες μηνύματα και αρνητικά σχόλια για αυτό.

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: «Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…».

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

 

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

Περισσότερα Εδω