Εκτός εαυτού με τα συνεχή πυρά του Νίκου Τράκα βγήκε η Μαρία Μπέη στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής 26/5.

Με αφορμή την απόφαση να βασιστεί σε ένα πιάτο του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, ο φιναλίστ του διαγωνισμού δεν σταμάτησε λεπτό να την «χτυπάει» τόσο από τον εξώστη όσο και στο πλατό.

Έτσι, μόλις η Μαρία Μπέη ολοκλήρωσε την μαγειρική της προσπάθεια, ο παίκτης του MasterChef πέρασε από κοντά της και την έκανε έξαλλη με το σχόλιο του.

«Μπέη, ωραίο πιάτο ρε! Ευφάνταστο» φώναξε ο Νίκος Τράκας, με την Μαρία Μπέη να απαντά: «Τι άλλο θα ακούσω, ρε μαλ…, εδώ πέρα μέσα; Πες μου, τι άλλο θα ακούσω! Και μου το είπε όταν φύγαμε, ρε φίλε. Πες το στις κάμερες να παιχτεί. Δηλαδή τι περιμένεις; Να κλείσουν όλα και να μου πεις; Τι να μου πεις, ας πούμε; Θα αλλάξει κάτι;».

«Αυτές τις συμπεριφορές εγώ δεν τις μπορώ. Δεν τις μπορώ, φίλε! Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής! Κατέβα κάτω, μαγείρεψε και αν κάνεις ένα καλό πιάτο μείνε, άμα δεν κάνεις φύγε. Τι σε πειράζει τι θα κάνει ο άλλος, ρε φίλε; Δηλαδή την θέση σου πήρα;» πρόσθεσε, στη συνέχεια η Μαρία Μπέη

«Μου έσπασε τα νεύρα, ρε μαλ…! Που μου λέει «ωραίο πιάτο», ρε φίλε, λες και όλοι κάνουν δικά τους. Γαμ… την τρέλα μου ρε μαλ…! Λες και όλοι τα βγάζουν από το κεφάλι τους» είπε ξεσπώντας η Μαρία Μπέη.

Περισσότερα Εδω