Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μέσα από το νέο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Mitsi Var» που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 26/5, έκαναν αναπαράσταση την έντονη επιθυμία που εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να βρεθεί στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης «ντύθηκε» σαν τη γνωστή πολιτικό και αρχηγό του κόμματος «Πλέυση Ελευθερίας» και βρέθηκε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου και θα λάμβανε χώρα η τηλεοπτική αναμέτρηση των έξι αρχηγών των αντίστοιχων, τότε, κοινοβουλευτικών δυνάμεων.

Παρά τις αντιστάσεις που βρήκε στην είσοδο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να περάσει και να βρεθεί απευθείας στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης όπου εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη ο Γιώργος Μητσικώστας, αλά Κυριάκος Μητσοτάκης, στην «Σία Κοσιώνη».

Από το σατιρικό σκετς στο νέο επεισόδιο του «Mitsi Var» το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περίφημο «τι είπατε; τι είπατε;» που είχε εκφράσει παλαιότερα η Ζωή Κωνταντοπούλου στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.

Περισσότερα Εδω