Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την εγκατάσταση νέου μετεωρολογικού σταθμού στο χωριό Μελία στο νομό Λάρισας. Η εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών από το weather group.gr γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες των αγροτών να γνωρίζουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός είναι της φίρμας Davis Pro2 με φυσικό αερισμό και εγκαταστάθηκε λίγο μετά τη Μελία στον συνεταιρισμό Θεστο στα 2μέτρα από το έδαφος μακριά από μεγάλα φυσικά εμπόδια όπως ορίζει ο παγκόσμιος μετεωρολογικός οργανισμός (wmo).

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρήστο Σουλιώτη καθώς και το προσωπικό των γραφείων για την συνεχή υποστήριξη έως την online μετάδοση δεδομένων του σταθμού.

Μπορείτε να βλέπετε τα δεδομένα live μέσα από το link ενώ στο τέλος της σελίδας υπάρχουν συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για τη θερμοκρασία, τον άνεμο, την βροχόπτωση και τις βαθμοημερες για τους τελευταίους δύο μήνες, τα δύο τελευταία έτη καθώς και αναλυτικές καταγραφές για τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω