Στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα που καταστρέφεται αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 18/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα. 

«Να πω την άποψή μου για κάτι, ήταν τρομερά άστοχο αυτό που έγινε χθες. Λάθος κι απαράδεκτο αν με ρωτάτε. Από εκεί και πέρα είδα ένα απόσπασμα κι η Ζήνα που γνωρίζω δεν είναι αυτή σε καμία περίπτωση. Έπαθα σοκ! Αγαπά πάρα πολύ τις γυναίκες κι είναι πάνα με το θύμα και με τις γυναίκες. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε. Ίσως θέλει σήμερα να κάνει μία άλλη τοποθέτηση. Ήθελε να πει κάτι άλλο κι εγώ το κατάλαβα λάθος; Έγινε κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτό που είδα πάντως δεν είναι η Ζήνα που ξέρω εγώ» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τη τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Τότε, τον λόγο πήρε η καλεσμένη της εκπομπής της, Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία αποκάλυψε πως και στη δική της περίπτωση η Ζήνα Κουτσελίνη είχε κάνει ένα εξαιρετικά άστοχο σχόλιο.

«Έχουμε μιλήσει, δεν έχω πάει στην εκπομπή της. Θυμάμαι ένα περιστατικό και στη δική μου περίπτωση με τη Ζήνα. Την πρώτη ημέρα που είχα πάει με τη μάσκα στο δικαστήριο κι είχε γίνει χαμός. Βγαίνοντας σε διάλειμμα της δίκης, με είχαν πληροφορήσει τότε ότι είχε ειπωθεί στην εκπομπή της ότι πήγα εκεί να κάνω σόου. Είπε ότι έρχονται σχόλια τηλεθεατών που λένε αυτό το πράγμα. Το έχω δει το απόσπασμα. Δεν ήταν κομψό και δεν ξέρω τους λόγους. Της το έχω μεταφέρει και γνωρίζει και κάποιες φορές αφήνει περίεργες αιχμές.»

Περισσότερα Εδω