Στις δυο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τις κοπές πίτας των ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του νομού Λάρισας παρευρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος εξήρε το ρόλο των εκπαιδευτικών στο σύνολο της κοινωνίας μας αλλά και στους αγώνες που έχουν δώσει ανά τα χρόνια οι δυο ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών διεκδικόντας πάντα την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή εξέλιξη της Παιδείας αλλά και του λειτουργήματος που οι ίδιοι ασκούν. Ο Λαρισαίος βουλευτής τόσο στην εκδήλωση της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για το σύστημα εκπαίδευσης και τα νέα δεδομένα σε αυτό.

Άλλωστε τα δυο από τα τρία παιδιά του Χρήστου Καπετάνου φοιτούν στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση γεγονός που καθιστά το Λαρισαίο πολιτικό σε θέση να γνωρίζει εκ των έσω τη δουλειά που γίνεται στα σχολεία για την εξέλιξη των μαθητών.

«Είστε η δύναμη μας στο νομό Λάρισας. Χρόνια τώρα μέσα από τους αγώνες σας προωθείτε τις θέσεις και τις απόψεις της παράταξης μας. Η εκπαιδευτική κοινότητα οφείλει πολλά σε όλους εσάς που διαχρονικά υπηρετείτε μέσα από το λειτούργημα που ασκείτε τόσο την Πρωτοβάθμια όσο και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνεχάρη τα μέλη των ΔΣ των δύο ΔΑΚΕ για τις εξαιρετικές εκδηλώσεις και την διαχρονική προσφορά τους στην Παιδεία μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω