Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής με τις χαρακτηριστικές εκκεντρικές του εμφανίσεις άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης 6/6/23 μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε παρουσιάσει βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και πριν από 1,5 χρόνο, όταν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί ξανά σε νοσοκομείο.

Το πρωί της Τετάρτης 7/6 η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό για τον θάνατο του.

«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο κι επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή.

Μας έπιασε απροετοίμαστους κι εμένα και τα παιδιά του. Έχω κάνει τρία παιδιά, ζήσαμε πολλά χρόνια μαζί με τα πάνω μας και με τα κάτω μας. Τον περισσότερο καιρό ναι, με τις ωραίες αναμνήσεις και μες κάποιες άσχημες αναμνήσεις αλλά εντάξει αυτό συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες. Έχω κρατήσει ότι πάντοτε με θαύμαζε σαν γυναίκα, δεν με μείωνε ποτέ σαν γυναίκα. Η ωραιότερη γυναίκα να ήταν δίπλα του έλεγε ότι εγώ είμαι η καλύτερη. Ποτέ δεν είχε να πει κάτι κακό για κανέναν, άνθρωποι που ξέχασαν τι είχε προσφέρει ο Γιάννης σε αυτούς…δεν κράταγε κακία ποτέ. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση τα παιδιά του. Δεν θέλουν να πιστέψουν, βασικά δεν το πιστεύουν αυτό που συνέβη. Η ζωή παίζει παιχνίδια», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

 

Περισσότερα Εδω