Συνέντευξη στην εκπομπή «Summer’s Cool» παραχώρησε ο Ντάνιελ Νούρκα στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μεγάλη του νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και την εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο όσο και τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται μετά τη συμμετοχή του.

«Η αλήθεια είναι πως μέρα με την ημέρα είμαι καλύτερα. Τις πρώτες μέρες ήταν όλα too much, συνειδητοποιώ όμως σιγά σιγά ότι το Survivor τελείωσε. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου. Μια σκέψη που είχα μέσα στο παιχνίδι είναι ότι βγαίνοντας θα ήθελα πάρα πολύ να συναναστραφώ κόσμο και είναι κάτι το οποίο εν τέλει θέλω τον χρόνο μου για να το κάνω», είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα.

Και συνέχισε: «Ως επί το πλείστον δεν μπορώ να πω ότι με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αλλά νομίζω ότι είναι λίγο αδιάκριτη η ερώτηση που, κάπως, καταλήγει στο «πόσα έπαιρνες;». Μου έχει τύχει μεμονωμένες φορές και για μένα, ναι, είναι λίγο αδιάκριτο».

«Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές πέραν την υποκριτικής. Κατά βάση, όμως, δούλευα σαν σερβιτόρος για να βιοποριστώ. Μου έχει τύχει και δύσκολος και αγενής πελάτης μέσα στους τόσους πελάτες που έχω σερβίρει αλλά εντάξει. Είχα πει μια φορά σε έναν πως είναι κρίμα να χαλιέσαι γιατί μπορεί να σου έφερα λάθος τον καφέ ή το οτιδήποτε» συμπλήρωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Περισσότερα Εδω