Επίσκεψη στη συνοικία του Αγίου Αντωνίου, στην περιοχή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας πραγματοποίησε ο πρώην Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, επ’ αφορμής της εορτής του Μέγα Αντωνίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός παρέστη στη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, παρουσία πλήθους κόσμου.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους περιοίκους και τους παρευρισκόμενους στην ιερή ακολουθία, με τους οποίους ανέπτυξε εν συντομία σωρεία ζητημάτων, αναφορικά με ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και προβλήματα της καθημερινότητας.

Εν συνεχεία, ο κ. Καπετάνος επισκέφθηκε επαγγελματίες της περιοχής για να ανταλλάξει ευχές αλλά και απόψεις, πραγματοποιώντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις αναφορικά με προβλήματα που ανακύπτουν ως προς τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους αλλά και τρόπους αντιμετώπισης αυτών.

«Πραγματοποίησα σήμερα επίσκεψη στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, επ’ ευκαιρίας του εορτασμού του Αγίου Αντωνίου. Μετά από επαφές και συναντήσεις που πραγματοποίησα με κατοίκους και επαγγελματίες της συνοικίας, κοινή μας διαπίστωση είναι ότι απαιτείται η συνεχής επικοινωνία και η συνεργασία όλων για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που τους ταλανίζουν, εάν αυτό είναι δυνατό. Μόνο μέσω της επικοινωνίας και της συνεχούς επαφής με τους συμπολίτες μας θα είμαστε χρήσιμοι, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, έστω , κατ’ αρχήν στο πλαίσιο της διαβίβασης αυτών των θεμάτων στο κεντρικό κράτος στην Αθήνα.

Κλείνοντας, ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου προκάλεσε η συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας και της πόλης εν γένει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Αντωνίου. Ο κόσμος, ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών, προσεκτικά μεν αλλά με μαζικότητα δε συμμετέχει σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται, αποδεικνύοντας ότι αυτές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας, της κουλτούρας και του πολιτισμού μας.» ανέφερε σε σχετική του δήλωση, με το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή ο Χρήστος Καπετάνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω