Η Σία Κοσιώνη, την Κυριακή 9/6 βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για τις «Μαμά-δες»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Τζένη Θεωνά, η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γιο της, Δήμο, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες που έγινε μητέρα, αλλά και για τη σχέση της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Τα χρόνια μέχρι να ξεκινήσει ο γιος μου σχολείο ήταν γεμάτα, δύσκολα και απαιτητικά, σίγουρα τα πιο ενδιαφέροντα χρόνια της ζωής μου. Δυσκολεύτηκα πολύ με τα μωρουδιακά χρόνια, δεν μπορώ να πω ότι το είχα πάρα πολύ. Όταν γεννήθηκε το παιδί δεν είχα μάθει πώς θα του αλλάζω πάνα, με τρόμαζε. Ένα πρωί ξύπνησα, έσπασαν τα νερά, πήγα γέννησα και δεν ήμουν έτοιμη για αυτό», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

Και συνέχισε: «Δεν ήμουν καλή σε αυτό, υπάρχουν διάφοροι τύποι γονιών, ένιωθα άγαρμπη, ότι θα μου πέσει το μωρό ότι θα του κάνω κακό. Τρόμαζα μέχρι να μάθω. Όταν πήγαμε στις φάση των 2-2μιση πέρασα πιο ωραία και το ευχαριστιόμουν περισσότερο το παιδί».

«Επέστρεψα στις 40 ημέρες πίσω στη δουλειά μου. Δεν με πίεσε κανείς αλλά ένιωσα έτοιμη να το κάνω, σωματικά δεν ήμουν έτοιμη, γιατί γέννησα με καισαρική, και πονούσα».

«Ο Δήμος έχει άλλα τρία αδερφάκια, δεν τα ξεχωρίζεις, αγαπιούνται πάρα πολύ. Το δουλέψαμε πολύ. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με μαγικά ραβδιά».

Για τη γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη η δημοσιογράφος είπε: «Η πρώτη μας επαφή ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Ήμουν σε στυλ “ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό. Μετά από χρόνια τα έφερε η ζωή και είμαστε μαζί».

«Ο Κώστας είναι για εμένα είναι ένας άνθρωπος που μου φέρνει χαρά και αισιοδοξία, με μαλακώνει μέσα μου, με κάνει να νιώθω ότι ό,τι κι αν γίνει θα τα καταφέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά», κατέληξε η Σία Κοσιώνη.

Περισσότερα Εδω