Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (26/5) η Πόπη Τσαπανίδου στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις εκλογές της 21ης Μάϊου και την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Λιάγκας άσκησε σκληρή κριτική στην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τις εξελίξεις μετά την εκλογική «μάχη».

«Εδώ παίζουμε με τις λέξεις και δίπλα βρίσκεται ο Αλέξης, λέει δεν παραιτήθηκα αλλά έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος. Αν δύο άνθρωποι σε ένα κόμμα πληρώνονται ή εκλέγονται για να μιλάνε, είναι ο πρόεδρος και ο εκπρόσωπος τύπου. Άρα, η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου από την Κυριακή μέχρι σήμερα δεν ήταν να είναι σε ένα γραφείο και να κάνει περισυλλογή και διαλογισμό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Η δουλειά της Πόπης Τσαπανίδου που την έκανε προεκλογικά -καλά ή κακά δεν θα το κρίνω εγώ- είναι να μιλάει. Δεν είναι να κάνει διαλογισμό και να κάνει το “Ωμ” και να βλέπει τη στάση του λωτού, τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε για την Πόπη Τσαπανίδου ο Γιώργος Λιάγκας. 

Περισσότερα Εδω