Με εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου τους κ. Γιάννη Γούλα, συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που απασχολούν τον ευαίσθητο επαγγελματικό κλάδο των διασωστών, όπως η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης με προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Καπετάνος δήλωσε τα εξής: «Οι διασώστες του ΕΚΑΒ είναι οι συμπολίτες μας που καθημερινά, σε εικοσιτετράωρη βάση, πέρα από αργίες και γιορτές, δίνουν τη μάχη του δευτερολέπτου προκειμένου να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Είναι εκείνοι που θα σπεύσουν πρώτοι σε μία δύσκολη στιγμή, για να περιθάλψουν τον συμπολίτη, έναν δικό μας άνθρωπο.

Οφείλουμε λοιπόν ως πολιτεία να αναγνωρίσουμε αυτή τη διαρκή προσφορά, τον επαγγελματισμό και προπαντός το ψυχικό σθένος και την περισσή ανθρωπιά που χρειάζεται για να ασκήσει κάποιος το λειτούργημα του διασώστη. Και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο να βρισκόμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή με οποιοδήποτε εφικτό μέσο. Θέλω να τους συγχαρώ για την ηρωική συνεισφορά τους».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω