Την αμήχανη στιγμή που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στη χθεσινή εκπομπή με την έντονη αντίδραση του Νίκου Μάνεση στην φάρσα που προσπάθησε να του κάνει ο Άρης Καβατζίκης σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. (δες εδώ τον εκνευρισμό του Νίκου Μάνεση με τη φάρσα του Άρη Καβατζίκη)

«Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;» ανέφερε αρχικά γελώντας η Ελεονώρα Μελέτη που στο παρελθόν είχε μια συνεργασία με τον παρουσιαστή που έληξε άδοξα και επεισοδιακά.

Στη συνέχεια και ενώ ο Θανάσης Πάτρας είπε πως θα έπρεπε ο Άρης Καβατζίκης να διακόψει τον Νίκο Μάνεση για να του εξηγήσει ότι πρόκειται για φάρσα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε,

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα».

Περισσότερα Εδω