Τη δική της απάντηση για την εξέλιξη της δικαστικής τους διαμάχης θέλησε να δώσει η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση.

Η Μαρία Δεληθανάση, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Κώστας Δόξας, σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα, αναφέρει πως δεν έχει βγει καμία αθωωτική απόφαση υπέρ του.

«Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τον πρώην σύζυγό μου, διότι πολύ απλά, δεν έχει δικαστεί ακόμα. Προφανώς αναφέρεστε σε κάποια δικόγραφα που είχε κοινοποιήσει και στα social media, τα οποία είναι ασφαλιστικά που είχα καταθέσει το 2019 και το 2020 και αφορούσαν στη διατροφή της κόρης μας και μόνο. Όχι στην κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό.

Από εκεί πήρε κάποια αποσπάσματα και τα ανάρτηση γιατί θεώρησε πως τον ευνοούσαν, με σκοπό να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Εγώ κατήγγειλα την κακοποίηση το 2021 και το δικαστήριο είναι να γίνει τώρα, στις αρχές του 2024. Όπως γνωρίζετε, στην Ελλάδα τα δικαστήρια αργούν.

Κρατώ μια στάση μετρημένη, γιατί αφενός το θέμα είναι σοβαρό (τουλάχιστον για το θύμα μιας τέτοιας κατάστασης) και γιατί μεγαλώνω ένα παιδί και γιατί κυρίως περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη» ισχυρίζεται η Μαρία Δεληθανάση.

Περισσότερα Εδω