Τη δική της άποψη για τον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα επεμβαίνουν στην προσωπική ζωή δημοσίων προσώπων μίλησε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης 3/4 μέσα από την εκπομπή της. Αφορμή για τα σχόλια αυτά, στάθηκε η συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στην οποία μιλούσε για την πίεση που ένιωσε από τους δημοσιογράφους στην αρχή της καριέρας της.

«Δεν ξέρεις πώς να φερθείς, γιατί ακόμη κι αν έχεις αποφασίσει να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι πολύ αμήχανο. Είναι άλλο να εκτίθεσαι μέσω της δουλειάς σου και άλλο να σε περιμένει ένας δημοσιογράφος με αυτόν τον τρόπο – που πάντα είναι αγχωτικός – και να σε ρωτάει τι έχεις να πεις για το ένα και το άλλο», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είδατε με πόσο σεβασμό έχει αντιμετωπιστεί το θέμα του διαζυγίου από τους δημοσιογράφους», παρατήρησε ο Άρης Καβατζίκης από την πλευρά του.

«Ήταν άλλη εποχή τότε, ήταν αδυσώπητα τα Μέσα. Τώρα είναι αδυσώπητα τα social media. Και τώρα μπορεί να μετανιώνουν κάποιοι για τις εκπομπές που κάνουν. Τώρα δεν υπάρχουν σκληροί άνθρωποι στην τηλεόραση;», απάντησε η Δανάη Μπάρκα και συμπλήρωσε με νόημα:

«Ακόμα υπάρχουν, δυστυχώς, άνθρωποι σκληροί που μάλλον παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους. Βλέπεις να υπάρχει όριο; Σκέψου τον άνθρωπο – χωρίς να πεις όνομα – που αναφέραμε στο break».

«Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα όριο. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους, να υποβαθμίζουμε ανθρώπους με τον τρόπο τους. Είναι επιλογή του ίδιου του ανθρώπου. Φυσικά οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι – γιατί είναι θέμα χαρακτήρα – που θα ακολουθούν αυτή τη γραμμή», κατέληξε στο σχόλιό της η Δανάη Μπάρκα.

Περισσότερα Εδω