Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Εύη Βατίδου σε βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο ρωτήθηκε για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, την οποία –όπως δήλωσε- δεν την συμπαθεί καθόλου.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από εκει και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Ο καθένας ο,τι θέλει ας κάνει. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν συμπαθούσε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» είπε η Εύη Βατίδου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Του έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου, τι δουλειά έχω εγώ; Δεν με ρωτάει τέτοια πράγματα εμένα» κατέληξε η Εύη Βατίδου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα.

Σε συνέντευξή του στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τη Super Κατερίνα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων διακεκριμένη, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω». 

Περισσότερα Εδω