«Η συνεισφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας, στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, στην αίσθηση ότι το κράτος βρίσκεται δίπλα στον κάθε πολίτη είναι αναμφισβήτητη. Στην μάχη εναντίον κάθε είδους εγκληματικότητας ή των συνεπειών από φυσικές ή ανθρώπινες καταστροφές οι γυναίκες και οι άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Κι αυτή την αυταπάρνηση στο καθήκον η πολιτεία οφείλει να την αναγνωρίζει και έμπρακτα. Ελάχιστο δείγμα αυτής της αναγνώρισης αποτελεί και το έκτακτο επίδομα που εδόθη με απόφαση της κυβέρνησης στις εορτές στους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την επίσκεψή του στον Αστυνομικό Τμήμα και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φαρσάλων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός κατά την επίσκεψή του στο ΑΤ Φαρσάλων, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων της ΝΔ, κ. Δημήτρη Γιακούβη, ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Θωμά Γκούτα για τα ζητήματα ασφαλείας στην περιοχή ευθύνης του, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο ΑΤ. Ακολούθως, μετέβη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή, επιπυραγό κ. Θεόδωρο Σταφύλη και τους πυροσβέστες της βάρδιας, όπου και ενημερώθηκε για το έργο που επιτελούν και τις ανάγκες σε έμψυχο υλικό και οχήματα, αλλά και το ζήτημα της μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Σύσκεψη στη ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων

Ο κυβερνητικός βουλευτής κατά την επίσκεψή του στην πόλη των Φαρσάλων συμμετείχε σε σύσκεψη με το προεδρείο της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ, όπου και συζήτησε με τα τοπικά στελέχη της παράταξης για την προετοιμασία της προεκλογικής περιόδου, η οποία όπως είπε «ανεξάρτητα από το πότε ακριβώς θα προκηρυχθούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ατύπως ήδη έχει ξεκινήσει».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στα στελέχη της ΔΗΜΤΟ, επισήμανε ότι «η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι εξαιρετική κρίσιμη για την πορεία της χώρας. Και δεν αναφέρομαι μόνον στις δεύτερες εκλογές, που μοιραία θα έχουμε, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πίσω του με την απλή αναλογική μια νάρκη στην πολιτική σταθερότητα, αλλά σε αυτές ακριβώς τις πρώτες εκλογές. Γιατί σε αυτές θα κριθεί εν πολλοίς η αυτοδυναμία της ΝΔ, στις επόμενες εκλογές. Για τον λόγο αυτό δεν επιτρέπεται καμία επανάπαυση, καμία χαλάρωση. Οφείλουμε να κάνουμε αντιληπτό τους πολίτες ότι από την στάση τους, από την ψήφο τους κρίνεται το αύριο της χώρας. Πρέπει όλοι να προσέλθουμε στις κάλπες, και δώσουμε την ψήφο μας στην ΝΔ για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την τελική έκβαση των δεύτερων εκλογών. Δεν πρέπει ούτε κατ’ ελάχιστον να διακινδυνεύσει η σταθερή πορεία της χώρας. Δεν επιτρέπεται καμία οπισθοδρόμηση. Γι’ αυτό όλοι στρατευόμαστε στην επίτευξη του τελικού στόχου της αυτοδυναμίας, με εφαλτήριο το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό από την Κυριακή των πρώτων εκλογών».

Στη σύσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιακούβη, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Αρζουμανιδης, ο υπεύθυνος αγροτικού κ. Δημητρης Γεωργαντζής, η ταμίας κα Ρίτα Σαμουρέλη, η υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης, κα Καίτη Χατζηαντωνίου, ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας κ. Κώστας Ξυνογαλάς και ο υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα κ. Μιλτιάδης Αγγελακόπούλος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω