Έντονη είναι φημολογία τις τελευταίες ημέρες που θέλει την Κατερίνα Καραβάτου να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του Power of Love στον ΣΚΑΙ.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία όμως δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως δεν θα το παρουσίαζε ποτέ, λέγοντας:  «Το σενάριο ότι κάποιος θα παρουσιάσει το Power of Love δεν σας αγχώνει για το βιογραφικό του; Η Μαρία Μπακοδήμου βγήκε αλώβητη γιατί είναι έξυπνη κι έχει εμπειρία. Όχι ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη δεν έχουν. Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έκανα. Μην λέω μεγάλες κουβέντες. Μου έχουν προτείνει να κάνω πράγματα και με πολλά λεφτά κι έχω πει όχι. Εγώ είμαι και μία κοπέλα που είμαι μόνη και δεν έχω παιδιά για να έχω αυτό το μαχαίρι στον λαιμό».

«Αν είχα παιδάκια, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα και να έλεγα ναι. Στην Μπακοδήμου πόντους δεν έδωσε το Power of love. Είχε ανάγκη το Power of Love για να κερδίσει πόντους; Μία καλή παρουσιάστρια παρουσιάζει τα πάντα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είχε κάνει το άλλο, έπεσαν να τη φάνε», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω