Την έκπληξη έκανε η Κατερίνα Στικούδη το Σάββατο 16/9, όταν κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα, στο Europride 2023, την οποία άνοιξε η Ελληνίδα performer, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» ήταν τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι 4 μηνών έγκυος και περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Σήμερα, Τρίτη 19/9 η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία από τη συναυλία της, τονίζοντας πως αυτή την ημέρα θα την θυμάται για όλη της την ζωή.

«16.09.23 – Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σάββατο. Πραγματικά σας ευχαριστώ από καρδιάς για ότι μου έχετε πει, ότι έχετε γράψει…. Η καρδιά μου χτυπούσε εκείνο το βράδυ πολύ δυνατά…και διπλά!», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω