Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση της δημοσιογράφου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το ρεπορτάζ της πρώτης για μια νέα φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ποτέ το όνομα της παρουσιάστριας του Mega.

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» είπε λίγο πριν τη συνέντευξη: «Θα υποδεχτούμε μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης που θα ομολογήσω ότι με έχει φέρει και μένα σε δύσκολη θέση, αποκαλύπτοντας πράγματα που εγώ δεν ήθελα ακόμη να αποκαλυφθούν τηλεοπτικά ή συζητήσεις που είχα κάνει. Τώρα τελευταία και για προσωπικά ζητήματα… τώρα που το θυμάμαι… Έλα μέσα, Τίνα να τα λύσουμε!».

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πει: «Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής είχε υπονοηθεί το όνομά μου… Η αλήθεια, βέβαια, δεν ειπώθηκε το όνομά μου. Σκέψου όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα μα δεν είπαν κάτι. Βγήκε ένα πρωτοσέλιδο με μένα».

 

«Δεν θα πάρω την ευθύνη για κανέναν. Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Από εδώ και πέρα μόνο με υπεύθυνη δήλωση θα βγάζουμε ρεπορτάζ. Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Όνομα δεν ειπώθηκε ποτέ, αλλά είπα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Περισσότερα Εδω