Στις πρόβες της παράστασης που θα συμμετέχει στο θέατρο Άλσος συνάντησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Αντώνης Λαγουδάκης. Η ηθοποιός μίλησε για τον επικείμενο γάμο του Πάνου Μουζουράκη αλλά και για τον δικό της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Δεν είμαι καλεσμένη στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη γιατί εγώ γνωρίστηκα με τον Πάνο πάρα πολύ πρόσφατα και από όσο ξέρω έχει καλέσει έναν πολύ στενό κύκλο. Το κατανοώ που θέλει να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ ο γάμος του, είναι μια πολύ ιερή στιγμή και είναι απόλυτα δεκτό κάποιος να θέλει να είναι με τα δικά του άτομα» είπε για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αναφορικά με τον δικό της γάμο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Έγγαμο βίο περνάω τα τελευταία τρία χρόνια εγώ, δε θα αλλάξει κάτι μετά τον γάμο. Έχουμε απλά αποφασίσει να κάνουμε μια πάρα πολύ ωραία, μεγάλη γιορτή αλλά στην ουσία ήδη είμαστε σαν παντρεμένοι, ήδη θεωρώ τον Κώστα άντρα μου. Θέλω να πιστεύω Κώστα, ότι κι εσύ με θεωρείς γυναίκα σου. Είναι πολύ πιθανό να δείτε τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει στον γάμο μας».

Περισσότερα Εδω