Τη δική της απάντηση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα που δήλωσε ότι εκείνη και ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας είναι απεγνωσμένοι για τη δημοσιότητα, έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Την πρώην παίκτρια του Survivor συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος, σε βραδινή της έξοδο κι εκείνη ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο θέμα. (δες εδώ τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα)

«Όποιος δηλώνει κάτι για κάποιον άλλον σημαίνει ότι ισχύει; Όχι. Οπότε γιατί να το πιστεύω αυτό; Γενικά, έχουν δηλώσει πάρα πολλοί άνθρωποι στην τηλεόραση διάφορα πράγματα για μένα, είτε για το ήθος μου, όπως έκανε κάποτε η Μαρία Αντωνά, και πάρα πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στα πάνελ δηλώνουν πράγματα για άλλους, που δεν ισχύουν.

Επειδή είπε ο Λάμπρος αυτό, δε σημαίνει ότι ισχύει. Ας αφήσει ο Λάμπρος να ξέρουμε εμείς αν είμαστε απεγνωσμένοι ή όχι. Όπως εμείς, έτσι και ο Λάμπρος πηγαίνει σε τέτοια event και σχολιάζει, πέραν του ότι είναι σε μια εκπομπή. Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα; Όχι, πάει για κάποιο άλλο λόγο σε αυτά τα event, όπως όλοι μας.

Δε βρίσκω σωστό να σχολιάζει, εφόσον ξέρει την κατάσταση, γιατί κι άλλοι έρχονται εδώ, πιο γνωστοί. Δε με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια. Αν με στεναχωρούσαν, θα είχα κινηθεί νομικά σε πιο σοβαρά σχόλια που έχουν κάνει για μένα. Τώρα αυτό για τη δημοσιότητα, ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε Λάμπρος. Έχουν θίξει το ήθος μου, τις αξίες μου, όλα και πραγματικά δε με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου, που με εκτιμούνε, με αγαπάνε, με σέβονται και εγώ εκείνους» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Περισσότερα Εδω