Μίας καταγγελίας… πολλές έπονται! Αυτό ακριβώς ισχύει για την οδό Γεωργίου Αβέρωφ στη Λάρισα, η οποία όπως κατήγγειλε κάτοικος και δημοσίευσε το onlarissa.gr, εδώ και έξι μήνες μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, αφού τα συνεργεία του έργου έφυγαν χωρίς ποτέ να γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Νέα καταγγελία άλλου γνωστού Λαρισαίου, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας και κάθε ενδιαφερόμενου, αφορά επίσης τον ίδιο δρόμο και τον σοβαρό τραυματισμό συγγενικού του προσώπου.

Όπως εξήγησε, ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, δηλαδή προ μερικών εβδομάδων, η μητέρα του έπεσε στο “χαντάκι” που βρίσκεται μεταξύ πεζοδρομίου και δρόμου, με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό του χεριού της!

Νωρίτερα άλλος Λαρισαίος, κάτοικος στην επίμαχη οδό, είχε καταγγείλει τα εξής: “Θα ήθελα να ξεκινήσω αναφερόμενος για από πότε ο δρόμος του Γεωργίου Αβέρωφ είναι παρατημένος στο έλεος του… Δήμου, αλλά η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει πότε ξεκίνησε αλλά και πότε ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο έργο.

Προσπαθώντας να ανατρέξω στη μνήμη μου, το έργο πρέπει να ξεκίνησε κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου και να «ολοκληρώθηκε» πριν στις αρχές Δεκέμβρη.

Το πρώτο κομμάτι του πεζοδρομίου, που αποτελεί το οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημάρχου Αστεριάδου, έγινε… δύο φορές.

Έγινε δηλαδή και αφού τα «μαστόρια» είδαν ότι αυτά που ήταν περασμένα στα σχέδια δεν έβγαιναν στην πράξη, ξαναπιάσαν το «έργο» από την αρχή!!!

Όταν το έργο της τοποθέτησης νέων πλακιδίων επί της οδού Γεωργίου Αβέρωφ στη περιοχή του Αγίου Νικολάου ολοκληρώθηκε, άπαντες οι κάτοικοι ρώτησαν τι θα γίνει με την άσφαλτο. Η απάντηση των ανθρώπων που μαζεύαν τα μηχανήματα, φοβερή και τρομερή!

Θα έρθει άλλο συνεργείο σε δεύτερο χρόνο για την ασφαλτόστρωση.

Μετά σχεδόν από μισό χρόνο από την έναρξη του έργου είμαστε εν αναμονή του συνεργείου ασφαλτόστρωσης και η χαρά του «λαστιχά» από τα κομμένα λάστιχα στις τρύπες παγίδες του δρόμου!”

Δείτε και τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω